Error: 404: Not Found

Each time the Easy Navigate "Metro screen" is loaded, the user is getting a pop up message that states: "Error 404 Not Found - The resource you are looking for might have been removed, had its nam...

Id #2221 | Release: None | Updated: Nov 6, 2015 at 10:50 AM by cerberusCRM | Created: Oct 28, 2015 at 4:24 PM by cerberusCRM

Configuration page not loading (On-premise)

The configuration page does not seem to load on our on premise dev environment. The url is structured like this: http://servername.tda001.ad.acc.sys:5555/, in ie the following error is displayed:...

Id #2173 | Release: None | Updated: May 12, 2015 at 5:27 PM by aminekouddane | Created: May 7, 2015 at 3:01 PM by lvandendriessche

Install Global Button doesn't works

Installing easy navigate as a Global Button doesn't seems to be working. I've found a blog post showing screenshots of how it looks, so I'm not sure if it's my environment or it worked in a previo...

Id #2168 | Release: None | Updated: Apr 15, 2015 at 12:47 PM by aminekouddane | Created: Apr 1, 2015 at 11:48 AM by lrosales

Easy Navigate not displaying Custom Entity Icons

See Discussion on this topic. The Easy Navigate page does not honour the default custom entity web resource based 32x32 Icons. All you see is a standard 'hash like' default icon. You can manually...

Id #2122 | Release: None | Updated: Apr 15, 2015 at 12:48 PM by aminekouddane | Created: Mar 4, 2015 at 11:49 PM by IanCRMNZ

Cannot install on CRM 2015 on-premise

With EasyNavigate_1_1_7_8_managed.zip the solution config page only shows "Change Splash screen" on a CRM 2015 on-prem org.

Id #2117 | Release: None | Updated: Mar 9, 2015 at 4:38 PM by stuaz | Created: Feb 23, 2015 at 2:41 PM by bogdangrigg

On iOS (iPad and iPhones) the easy navigate page constantly refreshes

When using easy navigate on an an iPad or iPhone in ether safari or chrome the easy navigate page constantly refreshes meaning it can't be used.

Id #2093 | Release: None | Updated: Dec 20, 2014 at 6:18 PM by stuaz | Created: Dec 20, 2014 at 6:18 PM by stuaz

Overview not according to Sitemap

Hi, I have a problem with my EasyNavigate Home-Screen not representing my Organizations Sitemap. I tried Reinstalling EN (even with removing the entire solution), but still it doesnt display all of...

Id #2041 | Release: None | Updated: Sep 29, 2014 at 8:14 PM by aminekouddane | Created: Sep 24, 2014 at 3:36 PM by ghass

Can't change the overview-buttons with my user

One new question: i can Change the Buttons on the overview with my user. If I click "validate" I get a error-message. Only the crm-administrator can Change this in his view. My user has the same s...

Id #1976 | Release: None | Updated: Apr 15, 2015 at 12:53 PM by aminekouddane | Created: May 29, 2014 at 4:57 PM by juergenfel

Unable to Install due to getServerUrl

In the Installer HTML webresource the deprecated getServerUrl-method is used for the XMLHttpRequest. You should use Xrm.Page.context.getClientUrl() instead: http://msdn.microsoft.com/en-us/library...

Id #1967 | Release: None | Updated: May 19, 2014 at 9:34 PM by aminekouddane | Created: May 14, 2014 at 3:16 PM by Cobelens

Errors with IE9

Hello, Version installed : EasyNavigate_1_1_7_2_managed.zip I noticed an abnormal behaviour with IE 9. JS Errors displayed like : SCRIPT5007: Impossible d’obtenir la valeur de la propriété « Ex...

Id #1909 | Release: None | Updated: Jun 4, 2014 at 9:00 AM by aminekouddane | Created: Apr 23, 2014 at 4:06 PM by walidbenamor